Over ons

Ons bedrijf bestaat uit drie specialisten die op elk van hun vakgebied expertise inbrengen. We kunnen daarom niet alleen adviseren over een online strategie maar deze ook voor u realiseren. Ook zorgen we er voor dat metingen zoals bezoekers aan uw website, hun herkomst en gedrag op uw website naar behoren worden vastgesteld.

arrow

Van concept naar realisatie, van realisatie naar verdere groei

Veel ondernemers denken dat het hebben van een (nieuwe) website het einde is van een traject. Maar op dat moment begint het pas: de website moet de organisatie sterker maken omdat er bijvoorbeeld meer aanvragen of bestellingen worden ontvangen. Omdat dit rendement vaak wat tegenvalt benaderen onze klanten ons voor advies. Door onze expertisegebieden te bundelen kunnen we van toegevoegde waarde zijn en blijven we onze klanten ook vaak op langere termijn adviseren. Online marketing verandert immers voortdurend en de concurrenten doen dit ook. Wij zorgen dat u online succesvol blijft.

Ons team

We hebben allemaal ervaring in ons eigen vakgebied en blijven ons verder specialiseren door het volgen van cursussen, uitvoeren van projecten en lezen van onderzoeksresultaten. Door de combinatie van onze expertise kunnen we bedrijven van visie en strategie tot verhoging van conversie (omzetverhoging) ondersteunen.

  • Dennis vd Graaf

    Adviseert in SEO, SEA, voert analyses uit en geeft online marketing vorm. Accountmanager van Medialab Limburg.

  • Remy Ameling

    Ontwikkelt websites en apps met behulp van o.a. WordPress, WooCommerce en Magento.

  • Hans Ermers

    Geeft vorm aan uw communicatie- en marketingplan. Koppelt de groeiplannen aan de online strategie.

Onze visie

snelheidHet vakgebied van online marketing gaat razendsnel. Het biedt enorm veel kansen voor ondernemers en organisaties omdat zij op innovatieve manieren in contact kunnen komen en blijven met hun doelgroep maar het vraagt ook veel aan inspanningen en tijd van organisaties. Door op dit vakgebied experts te zijn én ons volledig te verdiepen in uw situatie tonen we onze meerwaarde aan.

Gratis Quick Webscan ontvangen over uw website?

Stuur ons uw gegevens en wij kijken met een kritische blik naar uw website. Wij geven u vijf waardevolle tips waarmee u direct uw website kunt verbeteren. Rendement gegarandeerd.

Voor een volledige WebScan inclusief analyse uit Google Analytics, concurrentie-analyse, de prestaties van uw website in Google en nog meer kijkt u hier

privacy We respecteren uw gegevens en sturen geen spam